1 juli, 2019

Kijk voor meer informatie op de website van DJEFF.

Ik sprak Jeff over de telefoon, relaxte gozer. Hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en is hard op weg om een bekende Bollenstreker te worden. Veel gelikete Facebookpagina, professionele website en zijn eigen sponsor: Spierings Herenmode uit Hillegom.

Jeff is klein begonnen. Muziek is alles. Hij draait inmiddels al 10 jaar, hij is pas 17. Een feestje per jaar, meerdere feestjes per jaar en nu meer dan 3 boekingen per week. Dit alles combineert hij met trompet, een heel tof idee en ook anders dan andere dj’s.

Zijn droom? Jeff wil beroemd worden. Momenteel produceert hij nog geen eigen muziek, hij heeft het simpelweg ’te druk’. Je zou bijna vergeten dat hij ook nog een opleiding doet. Podium- en evenementtechniek.

Binnenkort draait hij voor de eerste keer in De Zaak Lisse, maar DJEFF heeft een aardig portfolio. Feesten, bruiloften en disco, samenwerkingen met Sportfondsen Lisse en Nederzandt.

Jeff pakt het professioneel aan. Een vakman met passie voor muziek. Ik hoop dat hij kansen blijft krijgen om zichzelf te laten zien en uit te groeien tot een top dj.


Meer informatie over Jeffrey of andere leden van onze community? Neem contact met ons op via onze contactpagina.