1 juli, 2019

Kijk voor meer informatie op de website van Play Football.

Ondanks dat Simon pas 18 jaar is, heeft hij al een lange trainerscarrière achter de boeg bij SV Hillegom. Na 6 jaar training geven en coach van verschillende jeugdteams heeft hij de volgende stap genomen. Hij heeft zijn eigen voetbalacademie Play Football opgericht.

Een logische stap. Simon heeft een droom en dat is een professionele carrière in de voetbalwereld. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar met zijn passie en talent moet hij heel ver kunnen komen. De samenwerking met SV Hillegom straalt professionaliteit uit en inmiddels is er al een akkoord voor seizoen 2019/2020.

De trainingen die door Simon en zijn team van coaches worden voorbereid staan in het teken van techniek en tactiek. Iedereen krijgt de kans om zich optimaal te ontwikkelen, naast de gewone trainingen en wedstrijden. In seizoen 2019/2020 kunnen voetballertjes voor €210 een heel jaar deze extra trainingen op zondag volgen.

Simon neemt een risico door als zelfstandige ondernemer zichzelf langzaam los te maken van SV Hillegom, maar hij heeft de mindset om ver te komen. Het is fantastisch om van je hobby je beroep te maken en Simon is daar het perfecte voorbeeld van.


Meer informatie over Simon of andere leden van onze community? Neem contact met ons op via onze contactpagina.