Megan, Floris, Joël, Milan, Tim (en Cheyenne), samen vormen zij de rockband TAKEN. Winnaars HIT2019 band, Bevrijdingspop en nu eerst studeren. Passie voor muziek en heel erg veel talent.

24 mei, 2019

Kijk voor meer informatie op het instagram account van TAKEN.

In samenwerking met Stichting Theater Floralis hebben wij van YOUTH Bollenstreek een promotie evenement in De Greef georganiseerd als test voor COMEDY & DRINKS na de zomer. Een top avond, ook omdat TAKEN een heel goed optreden verzorgde.

Via-via kwamen wij uit bij Tim van der Lans, de gitarist. Hij vond het fantastisch dat we hem en zijn band benaderden. Naast Taken wil ik ook Cheyenne Howell in het zonnetje zetten. Zij vormt samen met Milan, de drummer, de band Te Gast. Wat. Een. Stemgeluid. Kippenvel. En niet te vergeten, zij hebben HIT2019 singer-songwriter gewonnen! (HIT staat voor Haarlems Interscholair Toernooi).

Op de promotie avond, die vlak na de centrale examens plaats vond, hoorden wij van ouders dat ze vaker hadden gerepeteerd, dan geleerd. Ze zijn allemaal geslaagd, maar de passie voor muziek is echt fantastisch om te zien. Zweetdruppeltjes op het voorhoofd, een fantastische uithaal en een gitaarsolo om u tegen te zeggen.

We hebben geprobeerd met dit promotie evenement om het slechte imago van De Greef Lisse op te poetsen, maar we hebben ook Taken en Te Gast een podium gegeven, dat verdienen ze.


Meer informatie over Taken of andere leden van onze community? Neem contact met ons op via onze contactpagina.

Geef een reactie