Ontmoet bijlesdocent Sanne

Sanne is een getalenteerde en ambitieuze 6 VWO leerling die inmiddels al meer dan twee jaar bijles geeft bij BLIJLES. Vanaf 2022 is zij ook werkzaam als Contact Medewerker binnen BLIJLES. 

Het voelt een beetje alsof er voor Sanne te weinig uren in een dag zitten. Ze haalt onwijs goede cijfers op school en gaat volgend jaar nanobiologie studeren aan de Universiteit Rotterdam en Delft. Tegelijkertijd rijdt ze meerdere keren per week op haar verzorgpony, is ze al meerdere jaren actief in de debatclub op school en heeft ze nog tijd over om met vrienden en vriendinnen af te spreken. En daarnaast geeft ze dus bijles bij BLIJLES en werkt ze een paar uur per week binnen onze organisatie als Contact Medewerker. 

Het combineren gaat haar prima af. Het debatteren, ze doet ook mee aan nationale wedstrijden, heeft haar enorm geholpen om haar communicatieve vaardigheden en kritisch denkvermogen te ontwikkelen. Ze kijkt enorm uit naar haar studententijd, omdat haar studie nanobiologie twee van haar grootste interesses combineert: techniek en biologie. 

Werken bij BLIJLES vindt ze heel erg leuk, omdat ze haar werktijden flexibel in kan delen en omdat ze het gevoel heeft dat ze met haar kwaliteiten iets voor anderen kan betekenen. En ze geeft ook aan dat bijles geven voor haar enorm motiverend werkt om lesstof van vorige jaren te herhalen. Ze probeert zich altijd aan te passen aan haar bijlesleerlingen en bereidt zich goed voor, zodat ze het maximale uit een bijlesuur haalt. 

En dat is precies waarom wij Sanne waarderen. Haar passie voor onderwijs en lesgeven maakt haar een fantastische collega.