MISSIE EN VISIE

Back to the basics: inspiratie, motivatie en ontwikkeling

Wij vinden bijles een onmisbaar onderdeel van het onderwijssysteem. De klassen raken steeds voller en goed onderwijspersoneel is schaars. Niet iedere leerling krijgt de aandacht die hij, zij of hen nodig heeft. Bijles kan de oplossing zijn.

Naast dat onze enthousiaste bijlesdocenten je kunnen helpen met alle schoolvakken op alle niveaus, zijn ze er ook om persoonlijke gesprekken mee te voeren. ‘Hoe gaat het met je?’ betekent soms meer dan een hoog cijfer voor wiskunde, economie of natuurkunde. 

Missie

Waarom BLIJLES? Bijles is een onmisbaar onderdeel van het onderwijssysteem en onze missie is om bijles, of andere vormen van extra ondersteuning, voor iedere leerling toegankelijk te maken.

Wij geloven niet in hoge kosten en nietszeggende beloften zoals hogere cijfers of gegarandeerd slagen. Bijles is meer dan samen een uurtje huiswerk maken, het is aandacht.

Visie

Onze kernwaarden zijn inspiratie, motivatie en ontwikkeling. Wij kiezen er bewust voor om alleen middelbare scholieren en studenten aan te nemen als bijlesdocenten, omdat zij zich het beste kunnen verplaatsen in de persoonlijke situatie van de bijlesleerlingen. 

Omdat we uitsluitend werken met jongeren, kunnen we onze diensten aanbieden voor maatschappelijke tarieven. 

Strategie

BLIJLES is een bedrijf voor en door jongeren. Een springplank voor young professionals om zich te ontwikkelen binnen HR, marketing of sales. 

Inmiddels werkt BLIJLES ook veel samen met basis- en middelbare scholen en andere betrokken partners in de regio’s Rotterdam, Den Haag, Leiden, Bollenstreek, Haarlemmermeer, Haarlem en Amsterdam.

Toekomstbestendig ondernemen: duurzaam en maatschappelijk betrokken

BLIJLES streeft ernaar om een voorbeeldrol in te nemen met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen in onze communicatie uitingen.

Ook steunen wij veel verschillende verenigingen en stichtingen in de regio’s waar wij actief zijn, zoals onder andere hockeyclub De Kikkers uit Nieuw-Vennep en studentenvereniging DAC uit Leiden.

Inspiratie

Met BLIJLES proberen wij andere jonge ondernemers te inspireren om ook duurzaam en maatschappelijk betrokken te gaan ondernemen.