SAMENWERKEN

Persoonlijk en professioneel

Bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining moet een positieve toevoeging zijn op het reguliere onderwijsaanbod. En belangrijker nog: toegankelijk voor alle leerlingen die daar behoefte aan hebben.

BLIJLES kan in samenwerking met basisscholen en middelbare scholen een flexibele schil organiseren voor leerlingen die extra aandacht nodig hebben. Ontdek hoe wij het peer-to-peer systeem opnieuw hebben uitgevonden! 

Peer-to-peer?

Onze bijlesdocenten zijn middelbare scholieren en studenten en zijn gemiddeld twee tot drie jaar ouder dan hun bijlesleerlingen. 

Naast dat onze enthousiaste bijlesdocenten leerlingen kunnen helpen met alle schoolvakken op alle niveaus, zijn ze er ook om persoonlijke gesprekken mee te voeren. ‘Hoe gaat het met je?’ betekent soms meer dan een hoog cijfer voor wiskunde, economie of natuurkunde. 

Bijles

In samenwerking met Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit ontwikkelden we BLIJLES Match. Altijd een passende bijlesdocent op basis van karaktereigenschappen, interesses en persoonlijke voorkeuren.

Examentraining

Samen sta je sterker. In kleine groepjes van minimaal twee en maximaal zes leerlingen ga je leren, oefenen en herhalen zo vaak als nodig met een ervaren bijlesdocent. 

Toekomstbestendig ondernemen: duurzaam en maatschappelijk betrokken

BLIJLES streeft ernaar om een voorbeeldrol in te nemen met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen in onze communicatie uitingen.

Ook steunen wij veel verschillende verenigingen en stichtingen in de regio’s waar wij actief zijn, zoals onder andere hockeyclub De Kikkers uit Nieuw-Vennep en studentenvereniging DAC uit Leiden.